Doordat onze huid constant aan veranderingen onderhevig is, is het belangrijk deze goed te onderhouden.

Interne en externe factoren zoals leeftijd, milieu, hormonen, stress en weersinvloeden zorgen ervoor dat de huidconditie continu verandert. De huid kan bijvoorbeeld droog of trekkerig aanvoelen, er kunnen vlekjes en rode vaatjes ontstaan en rimpeltjes worden zichtbaar.

Door een juiste manier van verzorgen en een effectieve, op uw huid en huidconditie afgestemde huidverzorging, zullen de in- en externe factoren de huid minder kunnen beschadigen.

Een gelaatsbehandeling om de 6 a 8 weken is daarom een aanrader als u uw huid in goede conditie wil houden of de resultaten van andere behandelingen wil versterken.

Gelaatsbehandelingen

De gelaatsbehandelingen zijn er speciaal op gericht de huid (weer) in een goede conditie te krijgen en te behouden. Maar ook om u meer inzicht te geven in de mogelijkheden die er zijn om de huid optimaal te verzorgen. Hierbij zal advies over zonbescherming en productgebruik niet ontbreken.

Deze gelaatsbehandelingen zijn ook een goede aanvulling op de huid om het behaalde resultaat zo lang mogelijk te behouden!

De volgende componenten maken deel uit van de behandeling:

  • Reiniging
  • Peeling of Laysing
  • Massage
  • Packing
  • Afsluitende verzorging
  • Productadvies

Wenkbrauwen epileren

Waarom epileren? Je wenkbrauwen in goede vorm brengen kan veel goed doen voor je gezicht. Het kan extra aandacht naar je ogen brengen en geeft je gezicht een open uitdrukking. Het maakt je jonger en frisser!